Els Landsheere versterkt Capeach

Uitmuntend nieuws naar aanleiding van ons eenjarig bestaan: Els Landsheere versterkt Capeach. Met haar passie voor de Nederlandse taal en haar jarenlange ervaring is ze een echte aanwinst voor het team.

Het eerste jaar van Capeach

We schrijven juli 2020. Mijn eerste gesprek met Céline was een schot in de roos. We hebben urenlang gepraat. Over het leven. Onze ervaringen. De bedrijfswereld. Het zakendoen. Over samenwerken. Taal. Onze passies. Onze passie voor taal. Over onze visies. Onze toekomst. Een toekomst samen. 😉

Op 25/09/2020 was het dan eindelijk zo ver: de start van Capeach bv. Onze missie: bedrijven en hun werknemers helpen om vlot en professioneel te communiceren, in elke taal. Ondertussen zijn we een jaar verder en zijn Céline en ik heel blij dat we met Els iemand gevonden hebben die onze passie deelt en die ons uitdaagt om een nog beter antwoord te bieden op de taalkwesties die leven bij onze klanten.

Groeiende vraag naar taalcoaching Nederlands

Vanuit het bedrijfsleven krijgen we meer en meer de vraag naar taalcoaching Nederlands, voor Frans- en anderstalige medewerkers. Met haar passie voor de Nederlandse taal vult Els ons dan ook perfect aan. Céline houdt nu eenmaal meer van de Franse taal, ikzelf heb een voorliefde voor het Duits en Italiaans.

Els beschikt over een jarenlange ervaring als taalcoach Nederlands en weet dus als geen ander wat nodig is om het niveau Nederlands van je werknemers op te krikken.

Nieuwe online taaltraining op komst

Op vraag van enkele van onze klanten hebben we de afgelopen weken hard gewerkt aan een nieuwe online taaltraining. Momenteel zijn we nog druk bezig met afwerken, maar binnenkort meer hierover. Els heeft in elk geval het Nederlandstalige luik voor haar rekening genomen, ideaal om er meteen in te vliegen.

Hot news: Els Landsheere versterkt Capeach! Maar wie is Els?

Dat ontdek je in deze korte video:

Capeach, jouw aanspreekpunt voor al je taalkwesties

In het bedrijfsleven draait alles om de kracht van de vertrouwensrelatie. Daarbij is communicatie essentieel. De kennis van taal en cultuur dus. Samen creëren we ideale omstandigheden om een succesvolle relatie met je gesprekspartners op te bouwen. Op lange termijn. Zo vermijden we dat een gebrekkige talenkennis de groei van je bedrijf in de weg staat.

Je kan bij ons terecht voor:

online taalcoaching op maat,
vertalingen,
copywriting & revisie en
andere taaltools zoals terminologielijsten, tolkwerk en taaltesten.

Klik op een van bovenstaande punten voor meer info,
of neem vrijblijvend contact op, ik sta je met plezier te woord.

Capeach | Sofie Bekaert

Sofie Bekaert

sofie@capeach.eu

+32 478 94 92 51

1 reactie op “Els Landsheere versterkt Capeach”

Geef een reactie