Kwalitatieve vertalingen van al je zakelijke documenten

Voor wie?
Zakelijke documenten nodig in het Frans, Engels, Duits of …?
Wil je professioneel overkomen bij je lezer?
Kwalitatieve teksten, in elke taal?

Klop dan aan bij Capeach en laat je documenten professioneel vertalen!

Vooraf

Alles start met een grondige analyse van je brondocument. In functie daarvan stellen we een duidelijke offerte op, doen we een inschatting van de levertermijn en selecteren we een geschikte native vertaler.


Vertalingen & revisie

Capeach zorgt voor een kwalitatieve, heldere en verstaanbare vertaling, in welke taal dan ook. Onze native vertalers hebben ervaring met verschillende teksttypes (algemeen, zakelijk, juridisch, wervend …). Met oog voor je bedrijfscultuur en de vakterminologie uit jouw sector weten ze elke tekst feilloos om te zetten. Is er dan toch iets niet duidelijk, dan nemen we meteen contact met je op. We garanderen de strikte vertrouwelijkheid van al je documenten.

Ook voor de vertaling van officiële documenten kan je bij Capeach terecht. Is een beëdiging voldoende, of moeten we de vertaling ook laten legaliseren bij de rechtbank van eerste aanleg? Het kan allemaal.

Een tekst vlot overbrengen bij de lezer, zodat deze niet het gevoel heeft dat het om een vertaling gaat? Het is een kunst. Daarom leest een revisor jouw vertaling altijd nog eens na.


Outcome

Een professionele vertaling, die authentiek aanvoelt en afgestemd is op je doelpubliek? Voor minder gaan we niet! En dit uiteraard met respect voor de deadline, zodat de dagelijkse werking binnen jouw bedrijf niet in het gedrang komt.

Infographic Vertalingen Capeach