q Je kennis Frans opfrissen in 6 weken - Blog - Capeach

Je kennis Frans opfrissen in 6 weken

“New Year, New Me.” Ben ook jij het nieuwe jaar gestart met een lijstje vol goeie voornemens? Maar nog belangrijker, hou jij ze nog vol? Want wat blijkt uit onderzoek, de meesten onder ons geven op de tweede vrijdag van het jaar hun goeie voornemens alweer op. En dat was? Juist ja, vrijdag de dertiende.

Een van de redenen waarom we zo snel opgeven, is dat we onze doelen niet concreet genoeg maken. We denken enkel aan het resultaat en niet aan het traject ernaartoe. En daar springen we met Capeach in de bres voor jou. Wil je in 2023 je kennis Frans opfrissen? Lees dan snel verder en schrijf je in voor onze unieke én gratis challenge.

Stap 1: Schrijf je in

Hoe? Heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in met “Ja, ik ga ervoor”. Inschrijven kan tot uiterlijk 31 januari.

Stap 2: We bevestigen je deelname

Binnen de 24 uur ontvang je van ons een bevestigingsmail. Niets ontvangen? Check je spam of neem contact op met Sofie op het nummer 0478 94 92 51.

Stap 3: De challenge gaat van start

De challenge start op vrijdag 3 februari en loopt gedurende 6 weken. Op 3, 10, 17 en 24 februari en 3 en 10 maart, telkens op vrijdag, ontvang je van ons een mailtje met de tip van de week.

Stap 4: Je taalkennis Frans is opgefrist!

Op vrijdag 17 maart sluiten we de challenge af. Je taalkennis Frans is opgefrist! Klinkt fantastisch, niet? Schrijf dus als de bliksem in.

Voor de volhouders voorzien we trouwens een extraatje!

Je kennis Frans opfrissen in 6 weken, ik ga ervoor!

Wil je deelnemen aan de gratis challenge van Capeach? Vul dan snel het formulier in en fris je kennis van het Frans op. Heb je een andere vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen en klik hier.

Capeach | Sofie Bekaert


Sofie Bekaert
sofie@capeach.eu
+32 478 94 92 51

Connectie maken op LinkedIn?


Geef een reactie