Boost je talenkennis dankzij onze omnichannel aanpak

Activerend en dynamisch leren

Op de klassieke manier een taal leren neemt heel veel tijd in beslag en geef toe, die hebben noch jij noch je medewerkers. Daarom ontwikkelden we op ons digitale leerplatform enkele thematische taalopleidingen: diverse leertrajecten met praktijkgerichte woordenschat, relevante grammatica en bijbehorende oefeningen. Zo kunnen jij en je collega’s on the job jullie talenkennis uitbreiden.

If we teach today as we taught yesterday, 
we rob our students of tomorrow.
– Vrij naar John Dewey

De eerste kennismaking met de nieuwe leerstof gebeurt voor de les. Je bereidt je voor, op je eigen tempo. Met jouw nieuwe kennis en al je vragen kan je vervolgens bij jouw taalcoach terecht. Zodat jullie op een actieve en dynamische manier kunnen samenwerken. En er meer tijd overblijft om jouw spreekvaardigheid in authentieke contexten te trainen. Weg met die spreekangst!

Dankzij kmo-portefeuille geniet je bovendien een mooie korting. Meer weten.

Taalcoach Capeach

Wat zijn de voordelen van een omnichannel taalcoaching?

Een omnichannel taalcoaching is de ideale manier om je medewerker op korte termijn klaar te stomen voor het gebruik van een andere taal op de werkvloer. De focus ligt op het ontwikkelen van direct toepasbare communicatieve vaardigheden, met onmiddellijk rendement. Ook op lange termijn. Kortom:

  • stimuleren spreekvaardigheid
  • diepgaande taalverwerving
  • efficiënter tijdsgebruik

Op zoek naar een kortere training,
incompany of online?

Ontdek onze praktische
taalworkshops.

Taaltest en terminologielijst

Elke taalcoaching start met een taaltest (nulmeting) en eindigt met een taaltest (eindmeting). Zo kunnen we je voortgang perfect meten én verdere tips geven om ook in de toekomst jouw taalkennis te blijven ontwikkelen. Je krijgt van ons een heldere rapportering, met een quotering per vaardigheid volgens het Europees Referentiekader voor Moderne Vreemde Talen (ERK). 

Samen met onze trainees stellen we een terminologielijst op. We streven naar een consistente terminologie, met een eenduidige vertaling. Communiceer helder. Zodat je gesprekspartner je herkent, je begrijpt. En je vertrouwt.

Interesse in een van onze thematische taalopleidingen?

Neem dan vrijblijvend contact op, Sofie helpt je graag verder!

Capeach | Sofie Bekaert


Sofie Bekaert
sofie@capeach.eu
+32 478 94 92 51

Connectie maken op LinkedIn?


Zin in meer Capeach?

Schrijf je dan als de bliksem in op onze nieuwsbrief. No worries, we sturen enkel mails die je écht wil lezen.
En ben je ons toch beu? Dan kan je je op elk moment uitschrijven, no questions asked.