Taaltesting, test de talenkennis van je (nieuwe) medewerkers

Voor wie?
Heb je een goede kandidaat op het oog, maar ben je niet overtuigd van zijn talenkennis?
Groeit een van je medewerkers door, maar twijfel je of hij het vereiste taalniveau haalt?
Wil je een taaltest afnemen, maar weet je niet waar te beginnen?

Laat de taaltesting dan over aan de taalprofessionals van Capeach!

Vooraf

Een grondige analyse van je vraag, daar starten we mee. Wil je de talenkennis van enkele nieuwe medewerkers testen? Of groeit een van je medewerkers door en twijfel je of hij wel het gewenste taalniveau heeft? Samen met jou bepalen we de doelstellingen en creëren we een geschikte setting. Je krijgt van ons ook een duidelijke offerte, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 


Taaltesting op maat van je bedrijf

Welke taal je ook wilt testen, of het nu op kleine of op grote schaal is; je kan bij de taalprofessionals van Capeach terecht. Een taaltest afnemen, dat doe je niet zomaar even tussen de soep en de patatten. Neen, een grondige testing is aangewezen. Dat betekent dat we elk van de vaardigheden testen:

  • lezen
  • luisteren
  • spreken
  • schrijven
  • gesprekken voeren

Voor de quotering baseren we ons op het Europees Referentiekader voor Moderne Vreemde Talen (ERK), het perfecte instrument om het niveau waarop iemand zijn talen beheerst te beschrijven. De testing gebeurt in een one-to-one setting, zodat de kandidaat zich op zijn gemak voelt en jij zeker bent van een betrouwbaar resultaat.


Outcome

Na de test bezorgen we jou een heldere rapportering, met een quotering per vaardigheid en concrete aandachtspunten. Heeft de kandidaat nog niet het gewenste niveau behaald? Dan geven we jou een duidelijk beeld van wat je op korte termijn al dan niet kunt verwachten. No nonsense, zodat je weet waar je staat.

Infographic Taaltesting Capeach